Hem Kalender Auktion Bli medlem Boken Om oss
Information Historia Stadgar Biblioteket Kontakta oss

Kalmar Filatelistförening startade 1947. Föreningen är medlem i Sveriges Filatelist-Förbund och har i dag cirka 50 medlemmar.

Våra möten håller vi i vår lokal i IOGT-NTO huset på Trädgårdsgatan 12, Kalmar. Klockan 18.00–20.30. Vid varje möte serveras det kaffe/te och bröd.

Kalmar Myntkubb

Vid våra möten hålls auktioner, lotteri, föredrag och kaffe med dopp. Ibland filmvisning samt utställningar. Vi har även frågesport.

Vi söker också dig som vill berätta om dina frimärken eller vykort eller kåsera över ett visst frimärken eller annat som förknippas med filateli. Synpunkter på vad som behövs för att göra våra möten än mer attraktiva tas tacksamt emot.

Föreningsinformation

Besöksstatistik - Behöver du inloggningsuppgifter? Kontakta info@kalmarfilatelistforening.se

Webmail - Om du vill ha en egen e-post kontakta info@kalmarfilatelistforening.se