Händelser:

Posten inom Kalmar kommun

Ordföranden informerar

Som ni alla säkert vet så gäller fortfarande Folkhälsomyndigheternas rekommendationer om antalet närvarande personer på samma plats m.m. Men vi hoppas och tror att dessa kommer att lätta mer och mer efter hand, därför har vi i styrelsen nu vågat planera lite inför hösten. Skulle rekommendationerna skärpas igen kommer vi naturligtvis att anpassa oss efter dem. Men som det ser ut nu så hoppas jag att vi alla kan ses den 9 september igen!

Christer C Svensson, Ordförande

Ha nu en fortsatt bra tid  och en härlig sommar så hörs vi snart igen!

Christer

Det är av stort värde för oss om Du lämnar din e-postadress och mobilnummer så vi kan skicka information från vår förening till Dig. Skicka dina uppgifter till e-post ake.brorsson@live.se eller ring Åke Brorsson på telefon 073-832 87 44, 0480-208 92.

Vad vill du ha för aktiviteter på våra månadsmöten Lämna ditt/dina förslag!

Ring till Ingemar Andersson 070 – 872 11 42, Christer C Svensson 070 – 573 03 28 eller skicka ett e-post till: info@kalmarfilatelistforening.se